· 

Jurassic Expo strijkt neer naast de Machinefabriek

Jurassic Expo komt met hele familie voorhistorische dieren naar Vlissingen, een come Back van de dinosaurussen.

Jurassic Expo naast de Machinefabriek  Foto: © VLI Media

Een attractie voor de hele familie, waarbij men op een aangename wijze meegenomen wordt in een tijdscapsule naar een voorhistorische wereld.

Kort te bewonderen in Vlissingen
Voor de liefhebbers van voorhistorische monsters is er deze zomer de gelegenheid om oog in oog komen te staan met tal van dinosaurussen uit allerlei continenten. Voor het eerst is deze tentoonstelling in Europa en is daarbij kortelings te bewonderen in Vlissingen. Het gaat hier  om een wandelparcours tussen monsters waar de bezoekers 65 miljoen jaren terug in de tijd worden meegenomen.

Unieke belevenis
Deze levensechte 3D replica’s zijn minutieus vervaardigd door de Amerikaanse firma’s dewelke ook instaan voor de griezelige looks van de angstaanjagende dieren die men in de talrijke horrorfilms kan bewonderen. In dit unieke tijdelijke museum staan niet minder dan 50 dinosaurussen en animatrix-figuren tentoongesteld op het terrein. Een unieke belevenis voor groot en klein waarbij men zowel spelletjes kan doen met sommige dino’s of op schattenjacht kan gaan.

Een attractie voor de hele familie, waarbij men op een aangename wijze meegenomen wordt in een tijdscapsule naar een voorhistorische wereld. Men kan daarbij ongestoord selfies nemen naast de dinosaurussen, of meedoen aan het verdienen van een Junior Paleontoloog-Diploma of de animaties met  Triceratops of andere T. Rexen.

Foto: © VLI Media

De JURASSIC EXPO komt met zijn wonderlijke prehistorische wezens naar Vlissingen.  
Bij de Machinefabriek – Jan Weugkade
Van zaterdag 20 juli tot en met zondag 4 augustus

De ideale uitstap bij zon of bij regen
Open alle dagen vanaf 14 uur tot en met 19 uur.
De toegangsprijs bedraagt 10 € ( algemene inkom )
GRATIS voor kinderen onder de 3 jaar

Reserveren hoeft NIET, U kan uw tickets meteen aankopen aan de kassa ter plaatse.

Reactie schrijven

Commentaren: 10
  • #1

    Loes (donderdag, 18 juli 2024 19:08)

    Vind het zo leuk dat ze door de straten komen graag vaker doen.

  • #2

    Will (dinsdag, 23 juli 2024 14:19)

    Ja is heel leuk dat ze door de straat komen.
    Kleinkinderen genieten enorm ervan en wij komen snel naar de expo.

  • #3

    Conny (dinsdag, 23 juli 2024 17:49)

    Helaas vandaag (23 juli) gesloten wegens water overlast. Hoor je wel pas in de tent nadat de je al 10 euro parkeergeld betaald hebt...

  • #4

    Roy (woensdag, 24 juli 2024 13:35)

    Er staat hier op de website:
    "De ideale uitstap bij zon of bij regen" echter gisteren op 23 juli 2024 vertelde een medewerker dat het dicht was i.v.m. regen.... heel jammer. Zet zoiets dan niet op je website..

  • #5

    Redactie RTV Vlissingen (donderdag, 25 juli 2024 02:06)

    "De ideale uitstap bij zon of bij regen" Deze tekst zetten wij niet zomaar op onze website, dit is de tekst afkomstig van de organisatie van Jurassic Expo, via een persbericht!

  • #6

    Marleen (donderdag, 25 juli 2024 16:29)

    Het idee is leuk, de uitvoering minder. Wat een aftandse bende voor dat geld.

  • #7

    Ric (vrijdag, 26 juli 2024 16:16)

    Wat een troep. Je loopt in een bij elkaar geraapte tent langs pakweg 25 plastic dinosauriërs waarvan de helft niet goed in elkaar zit (grote spleten bij hals en poten omdat de onderdelen niet goed aansluiten). Ongeveer de helft beweegt een beetje. De informatie "borden" bestaan uit goedkope bedrukte banners met slecht vertaalde teksten (bijvoorbeeld de namen van de dinosauriërs). De vloeren zijn op sommige delen van één of ander zeil dat op plaatsen nat is, waardoor je moet oppassen om niet uit te glijden. Op andere plaatsen is het een harde ondergrond met losliggende steentjes. Ergens halverwege is er een "film" te zien. Dit is een kleine ruimte met nog geen 10 gammele klapstoeltjes en een goedkope projector die op postzegelformaat op de wand een oude dinosaurus video laten zien. Aan het einde is er nog een ruimte met springkussens en kraampjes met eten en speelgoed (veel te dure troep). En voor de ouders nog meer van de eerder genoemde klapstoeltjes om op de kinderen te wachten. Dan krijg je aan het begin nog een vragenlijstje (printje op a5) voor de kinderen om in te vullen. 10 vraagjes, ook hier weer slecht vertaald. Je krijgt er 1 per groep, ook al ben je met 5 kinderen. Het is op veel plaatsen te donker om te teksten goed te kunnen lezen zonder telefoon. Aan het einde mag je die vragenlijst weer inleveren voor ook weer één diploma (lees: ook weer een gekleurd printje op a5 met een krabbeltje van de mevrouw aan de balie, die blijkbaar "de directie" is). Al met al is €10 p.p. veel te duur voor deze goedkope troep. Zeker als je met een wat grotere groep gaat.

  • #8

    Ewelina (vrijdag, 26 juli 2024 21:11)

    Wegen Überschwemmung geschlossen, kann man ja noch verstehen... trotz ticket für den Parkplatz. Aber heute (26.7) um 17.30 Uhr standen wir vor geschlossenen Türen....

  • #9

    JJ (donderdag, 01 augustus 2024 21:51)

    Wat een aanfluiting. Je geld niet waard. 10 euro pp al vanaf 3 jaar.
    Een modderpoel, met matten waar je overheen struikelt. Aankleding is zeer minimalistisch, vooral veel zwart zeil. De borden met dino info haast onleesbaar. De gekleurde lampen maakte het nog nepper. Binnen max 30 min ben je echt wel klaar.
    Geen enkele controle in de speeltent, waardoor mijn kleine uk geen gebruik kon maken van de springkussens door alle grote en lomperikken, vaak ook tieners. Absurde bedragen voor wat dino speelgoed en snacks. Het wa er bomvol, overal staan stoelen in de tent, menigte mensen, kon er haast niet in of weer uit met mijn scootmobiel en laat je er nu weer via de ingang er weer uitmoeten tegen de richting in. En voor de dino enquête waar verder niet naar gekeken wordt krijg je een papieren diplomaatje.

  • #10

    Paulien Keijmel (vrijdag, 02 augustus 2024 18:46)

    Negatieve reacties hier die voor een deel wel kloppen. Toch vond ik het best leuk en gezellig, al was het erg warm in die tenten. Het speelgoed is idd erg duur, vooral die grote groene knuffel t-rex. Maar liefst 60 euro. Die kun je online veel voordeliger kopen en nog mooiere ook. Conclusie: Best aardig maar verwacht geen perfectie.