· 

Evaluatie van de Vlissingse Kermis 2024

Van 12 tot en met 21 juli 2024 vond weer een succesvolle Vlissingse Kermis plaats op en rondom het Bellamypark in de binnenstad.

Foto: © VLI Media

De jaarlijkse Vlissingse Kermis is een belangrijk evenement voor inwoners, ondernemers en bezoekers aan de gemeente Vlissingen. Die zich als evenementen- en festivalstad op de kaart wil zetten, dat is één van de ambities van de gemeente Vlissingen.

Deel uw ervaringen!
De gemeente Vlissingen is benieuwd naar uw ervaringen tijdens de kermis. Zo kunnen zij de Kermis Vlissingen 2024 goed evalueren en leren voor toekomstige edities. U kunt u tot en met 29 augustus 2024 een reactie achterlaten op de website van Doemeevlissingen.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 10
  • #1

    Sigrid (zaterdag, 27 juli 2024)

    De kermis was geweldig en gezellig. Vooral dat we ook heerlijk op terras konden zitten was erg leuk! Paar attracties erbij zou het nog leuker maken. Het lege stuk tussen de twee kermissen mag wel opgevuld ook worden. Dat is nu zo’n leeg ongezellig stuk wat de kermis niet verbind met elkaar.

  • #2

    Sharied (zaterdag, 27 juli 2024)

    Was geweldig!!! Geslaagde kermis 2024

  • #3

    T. R. (zaterdag, 27 juli 2024 07:52)

    Zoals het hoort, Kermis op z’n oude locatie. De beveiligers en camera’s die vond ik nogal overdreven, ik kreeg daar een onveilig gevoel van.

  • #4

    Lvds (zaterdag, 27 juli 2024 08:13)

    Perfect en gezellig op de oude locatie. Gewoon zo laten.

  • #5

    Toon Poppe (zaterdag, 27 juli 2024 08:14)

    Wij hebben het niet zo geweldig ervaren, maar wij zijn ook geen jongeren. Wij begrijpen dat de kermis is bedoeld voor jongeren en gezinnetjes en de daar bij behorende muziek en kermisgangers. In bovenstaande argumenten zijn al wat opmerkingen gemaakt over de o.a. beveiliging - verkeersregelaars - burgerwacht - handhavers - EHBO die zich bevonden op de kermis het zijn waarschijnlijk de nieuwe regels die op andere evenementen niet van toepassing zijn geweest, maar daar heeft de inslag een andere kant. Het opdelen van de kermis / inrichten is ook niet mijn opstelling , zag een eenzame glijbaan op een dood stuk kermis. De betaalbaarheid is inmiddels ook wel een dingetje in een stad waar het niveau van laagbetaalden hoger is gemiddeld ( volgens de FNV en armoede nota ). Je kan niet alles voorzien en het voor een ieder goed doen. Denk er nog eens goed over na voor je in 2025 weer van start gaat om een kermis te evalueren.

  • #6

    Renata Rijswijk van (zaterdag, 27 juli 2024 14:29)

    Ik woon achter de Bellamypark en weinig problemen met de kermis gehad oftewel de bezoekers ervan. Ook het geluid was niet te hard.

  • #7

    Regins Tevel-Goethals (zaterdag, 27 juli 2024 14:29)

    Zo blij dat t weer als vanouds was ! Gezelligheid alom alle terrasjes vol met blije mensen met hapjes en drankjes en veel volk over de kermis struinend. Niet te vergeten je kon weer drankjes drinken die je maar wilde en niet van bij 1 hok met bier wijn en fris die je kon drinken uit plastic op gammele bankjes

  • #8

    Familie Meerman (zaterdag, 27 juli 2024 14:42)

    Was super cool en toegankelijk voo

  • #9

    R.Verstegen (zondag, 28 juli 2024 08:59)

    Was een superleuke kermis alleen sommige prijzen zijn zo ontiegelijk hoog dat het voor iemand die onder bewind zit niet te doen is daarom wordt het euro plein enorm gemist de jeugd mag wel gecontroleerd/gefouilleerd worden want de regelen zijn wel overtreden

  • #10

    Valery (zondag, 28 juli 2024 09:10)

    Het europlein is inderdaad een gemis maar was een ontzettend leuke kermis!