· 

Gewicht verliezen om het nooit meer terug te vinden!

Na een zware burn-out vond Michel Pieters uit Vlissingen tijd om het roer om te gooien. Naast zijn eigen uitdagingen, zag hij ook de groeiende problemen van overgewicht, burn-out, trauma, depressie en stress binnen onze maatschappij.

Michel vroeg zich af waarom mensen herhaaldelijk in dezelfde positie terechtkomen, waarom lukt het de meeste mensen niet om blijvend verlost te raken van dat gewicht?

Michel bestudeerde het brein en is inmiddels duidelijk een expert als het aankomt op leefstijl en gezondheid. Met zijn boek Gewicht verliezen om het nooit meer terug te vinden! legt hij de link tussen overgewicht en burn-outs. Hij gaat op een begrijpelijke manier in op de geestelijke en maatschappelijke oorzaken van overgewicht. Daarbij biedt hij de lezer veel praktische tips en ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van trainingen, om van dit gewicht verlost te raken. Dit complete en toegankelijke zelfontwikkelingsboek wordt vanaf vrijdag 2 augustus uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Alles is gewicht en gewicht is alles. Hoe minder je draagt, hoe vrijer je leeft. Gewicht hoeft echter niet altijd samen te hangen met overgewicht: ook depressie, trauma, burn-out en stress zijn vormen van gewicht die aangepakt moeten worden. Deze gids legt stap voor stap uit hoe ons brein werkt. De uitleg is eenvoudig en door iedereen te begrijpen. Het boek leert je de interne dialoog te overstemmen en toont dat de huidige industrie niet de oplossingen biedt die keihard nodig zijn. Een waardevolle gids voor het aanpakken van de last die we gewicht noemen, in welke definitie dan ook.

Over de auteur
Michel Pieters(1974) Mens en Brain-Guide heeft een diepe passie ontwikkeld voor het verbeteren van het mentale en fysieke welzijn van mensen. Na zelf een zware burn-out te hebben doorstaan, besloot Michel zijn leven radicaal te veranderen. Hij zag niet alleen zijn eigen uitdagingen, maar ook de groeiende problemen van burn-out, overgewicht, trauma, depressie en stress in de samenleving.
Michel heeft de complexe werking van het brein bestudeerd en deze kennis op een eenvoudige en begrijpelijke manier toegankelijk gemaakt voor iedereen. Met unieke en baanbrekende methodieken biedt hij kansen voor mens en bedrijf op een pad dat vrijheid heet.

Boekgegevens
Titel: Gewicht verliezen om het nooit meer terug te vinden! - Overgewicht, burn-out, trauma, depressie en stress: allemaal definities van gewicht
Auteur: Michel Pieters
Verschijningsdatum: 02-08-2024
ISBN: 9789465093499
Prijs: €22,99, incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België     

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Nellie Bliek (woensdag, 14 augustus 2024 17:27)

    Fijn mens en behulpzaam. Goed duidelijk geschreven boek.