· 

Hervatting werkzaamheden aan de Gildeweg

Tot en met eind 2024 vinden er werkzaamheden plaats aan de Gildeweg in Vlissingen.

Werkzaamheden aan de Gildeweg fase 4.  Foto: © VLI Media

De gemeente Vlissingen is bezig met de openbare ruimte in de Gildeweg te vernieuwen. Het eerste gedeelte van de Gildeweg is inmiddels vernieuwd. En nu na dat de bouwvakantie er weer op zit is gestart met het vervolg van het vernieuwen van de Gildeweg (fase 4) tussen Gildeweg 31 en Gildeweg 46. Waar onder meer Kampeercentrum Mechielsen en Auto Garant gevestigd is . Hier worden de bestaande klinkers vervangen voor nieuw asfalt en komt er een nieuwe fundering. Daarnaast zal het bestaande riool worden vervangen. Dit gedeelte van de Gildeweg is afgesloten tot en met 20 september. Het verkeer wordt omgeleid via aanduiding van geplaatste gele verkeersborden. 

Bereikbaarheid
Om alle percelen en bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar te houden zijn  de werkzaamheden in twee fasen geknipt. In fase 4a werken wij tot nummer 35 (t.h.v. Mechielsen). Bedrijven zoals Mechielsen zijn bereikbaar via de omleidingsroute over het parkeerterrein van de Albert Heijn. In fase 4b werken we op het gedeelte vanaf Gildeweg 35 t/m Gildeweg 39. De bedrijven tot Mechielsen zijn bereikbaar via de normale route. Bedrijven zoals Autototaalglas en de Safe Store zijn bereikbaar via het parkeerterrein.

Nadat het riool en de bestaande fundering is vervangen wordt er een tijdelijke fundering aangebracht. Door het aanbrengen van deze fundering zijn de verschillende percelen zo snel mogelijk weer bereikbaar voor bevoorrading, bezoek en eventuele klanten.

Meer informatie kunt u lezen via de bewonersbrief fase 4-4  (PDF bestand) zie hieronder.

De werkzaamheden zijn sterk weersafhankelijk en kunnen door weersomstandigheden uitlopen. Na afronding van fase 4 zal verder worden gegaan met het gedeelte van de Gildeweg langs de Nieuwe Vlissingseweg. Deze werkzaamheden moeten voor de kerstvakantie 2024 afgerond zijn.

Lees ook - Eerste deel van Gildeweg heringericht

Download
Bewonersbrief fase 4-4.pdf
Adobe Acrobat document 166.7 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0