· 

Laagdrempelig biljartproject Tijd voor Krijt van start in Vlissingen

Het succesvolle project Tijd voor Krijt vanuit de KNBB, met steun van het Ministerie van VWS en NOC*NSF, heeft als doel om op laagdrempelige en sociale wijze biljart aan te bieden bijvoorbeeld voor diegenen die al lang niet meer hebben gespeeld, of die een stap naar lidmaatschap van een biljartclub nog te groot vinden.

Foto: Tijd voor Krijt/KNBB

Een sociaal en gezellig samenkomen dus, met biljart als verbindende factor. Onlangs is Tijd voor Krijt van start gegaan op liefst zes nieuwe locaties in Den Helder, Amsterdam, Deventer, Wintelre, Geldrop en Spijkenisse. Eind augustus sluit hierbij aan: Biljartvereniging VEGABV uit Vlissingen!  Op woensdagavond 28 augustus tussen 19.00 - 20.30 uur, en de woensdagen erna, bent u van harte welkom om gezellig en laagdrempelig te biljarten bij VEGABV onder het genot van een kop koffie. Alles geheel gratis, en zonder verplichtingen!

Gelieve vooraf aanmelden bij de contactpersoon van Biljartvereniging VEGABV uit Vlissingen, Michael Jasperse. Gewoon binnen lopen mag en kan ook! Michael is te bereiken via mail secretariaatvegabv@gmail.com of telefonisch 06-30432550.

Poster: Tijd voor Krijt/KNBB

Reactie schrijven

Commentaren: 0