· 

Duitse familiecircus Bossle strijkt neer in Vlissingen

Het Duitse familiecircus Circus Bossle komt naar Vlissingen. De circustent wordt opgebouwd aan de Jan Weugkade naast de oude Machinefabriek.

Aankomst Circus Bossle  © VLI Media

De première is op woensdag  21 augustus om 18.00 uur. In de show van het circus zijn vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, doldwaze clowns, vuurspuwers en trapeze-artiesten te zien. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder meer paarden, honden, lama’s, ezels en kamelen de revue. Het circus geeft 10 voorstellingen van 21 augustus t/m 01 september. Een voorstelling duurt  1uur en 45 minuten. Dit seizoen gaat Circus Saurus samen met Circus Bossle op tournee! Dat is dubbel zoveel circusplezier: het beste van twee circussen in één grandioze voorstelling voor jong en oud.

“Wie de circustent betreedt, waant zich in een nostalgische wereld van rood pluche en klatergoud”, aldus de familie Bossle. “Het circus presenteert een vernieuwde show van bijna 2 uur (inclusief pauze), met prachtige muziek en lichteffecten. We zoeken de interactie met het publiek in een ongedwongen sfeer, waardoor iedere bezoeker, jong of oud zich thuis én betrokken voelt.”

Het circus zit ze in het bloed, David en Tunita Bossle komen beide uit echte circusfamilies, die al vele generaties met circus op weg zijn.David Bossle is nog geen 10 jaar geleden voor zichzelf begonnen en heeft in de loop van de tijd met zijn familie opgebouwd wat er nu staat, een circus om trots op te zijn, en een getalenteerde reeks nakomelingen die mee optreden in het circus. Er zijn investeringsplannen in de nabije toekomst, zodat er in het circus wat meer mensen terecht kunnen, met een grotere tribune.

Tegenwoordig moet hij steeds vaker nee verkopen omdat de voorstellingen uitverkocht zijn, dus daar moet iets aan gebeuren. Voor een circus van dit genre is veel belangstelling, vooral in de Noordelijke provincies en Brabant, waar Bossle veelvuldig te vinden is. Zoon Dennis Bossle is zijn vader in zijn voetsporen gevolgd en is nu circusdirecteur van circus Bolalou  Net als zijn vader, en net als de 7 a 8 generaties Bossle en Montana voor hem. De traditie zet zich voort.

De kassa is alleen geopen op voorstellingsdagen
Reserveren? Stuur dan een WhatsApp-bericht via onze TICKET-HOTLINE: +31 6 57968156
LET OP!  pinnen is niet mogelijk.
Let op, onze clown Otto heeft een verrassing voor onze gasten.

Meer informatie over kaartverkoop en voorstellingen via de website en de FB pagina van circus Bossle.

Reactie schrijven

Commentaren: 6
  • #1

    Wouter (donderdag, 22 augustus 2024 21:13)

    Ongekend dat een circus met dieren nog steeds gepromoot wordt!

  • #2

    Marie (vrijdag, 23 augustus 2024 08:01)

    Jazeker,
    Ik schrok ervan toen ik dat las, dit kan toch niet meer

  • #3

    Moos (vrijdag, 23 augustus 2024 16:38)

    Zou er ook airco in die vrachtwagens zitten?

  • #4

    Zus (vrijdag, 23 augustus 2024 20:31)

    Dieren horen niet in het circus!

  • #5

    Janus (zondag, 25 augustus 2024 22:59)

    Niemand die zo goed voor hun dieren zijn dan dit soort mensen
    Ik ga kijken

  • #6

    Norman (woensdag, 28 augustus 2024 17:00)

    Niet meer van deze tijd blabla kom op zeg