· 

The Dublin Legends (formerly The Dubliners) veranderen De Spot in Ierse pub

Op zaterdag 28 september maakt De Spot zich op voor een avond vol authentieke Ierse folk wanneer The Dublin Legends het podium betreden. De deuren openen om 20:00 uur en tickets kosten 31 euro.

The Dublin Legends

The Dublin Legends, voortgekomen uit de iconische Ierse folkgroep The Dubliners, brengen al decennia lang de ziel van Ierland naar de wereld. Hun muziek is doordrenkt van rijke verhalen, traditionele melodieën en tijdloze klassiekers als “Whiskey in the Jar” en “The Wild Rover”. The Dublin Legends brengen Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is: puur en rauw vanuit het hart.

De bandleden hebben ieder een rijke muzikale achtergrond en zijn uitgegroeid tot ware legendes binnen de folkmuziek. Hoewel The Dubliners in 2012 hun laatste optreden gaven, gaan The Dublin Legends door met het levend houden van hun muzikale erfenis. De show in De Spot belooft een warme, feestelijke avond te worden waarin het publiek wordt ondergedompeld in de sfeer van een echte Ierse pub!

Voor iedereen die houdt van de pure klanken van Ierse folk, of gewoon een avond vol muziek en gezelligheid zoekt, is deze show een absolute aanrader.

Tickets zijn verkrijgbaar via despotmiddelburg.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0