· 

The Skatalites brengen Jamaicaanse vibes naar De Spot

Op dinsdag 22 oktober wordt De Spot getransformeerd in een broeierige Jamaicaanse dansvloer met The Skatalites. De deuren openen om 20:00 uur en tickets kosten 27 euro.

The Skatalites

The Skatalites, de legendarische grondleggers van de ska-muziek, brengen al sinds de jaren '60 hun aanstekelijke ritmes en onweerstaanbare blazerspartijen naar publiek over de hele wereld. Hun muziek, doordrenkt van de wortels van Jamaicaanse ska, rocksteady en reggae, heeft talloze artiesten geïnspireerd en zet nog steeds iedereen aan het dansen. Hits als Guns of Navarone en Phoenix City brengen de warme, zwoele sfeer van de Caraïben rechtstreeks naar Middelburg.

Met hun rijke geschiedenis en jarenlange ervaring zijn The Skatalites uitgegroeid tot iconen binnen de Jamaicaane popmuziek. De band, die samenwerkte met legendarische artiesten zoals Bob Marley, blijft hun unieke muzikale erfenis levend houden met elke show die ze spelen.

Voor iedereen die houdt van ska, reggae of simpelweg een onvergetelijke avond met tropische vibes zoekt in deze steeds kortere dagen en donkere nachten: The Skatalites garanderen een heerlijke zomerse verademing!

Tickets zijn verkrijgbaar via despotmiddelburg.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0