· 

Meebeslissen over de herinrichting van de boulevards

De boulevards Evertsen en Bankert in Vlissingen worden binnenkort heringericht.

Foto: 2 ontwerpleuningen  © VLI Media

Het voorlopig ontwerp van deze herinrichting is te bekijken via de  website Doemeevlissingen.nl.

Concept
Er is gekozen voor het concept van een sieraad, waarbij de brede wandelpromenade langs de zeezijde de ketting is. Langs deze ketting liggen de ‘parels’ (pleinen) en ‘bedels’ (groene verblijfsplekken met sport en spel).

Het geheel krijgt een lichte, zomerse uitstraling dat past bij Vlissingen als badplaats. Verder zullen de boulevards vrij zijn van parkeerplaatsen en wordt het wegdek gelijkvloers met de wandelpromenade. Een ander bijzonder element is het ontwerp van de nieuwe leuningen.

Leuning
Tegelijk met de herinrichting, worden ook de leuning langs de boulevards vernieuwd. Deze wordt over de gehele lengte vervangen en de gemeente Vlissingen wil graag uw mening horen! U kunt kiezen uit 2 ontwerpleuningen en u kan meebeslissen welke het beste bij de boulevard past.

Denkt u mee?
Wilt u meer weten, het ontwerp bekijken of direct uw stem uitbrengen? Bezoek dan www.doemeevlissingen.nl of bekijk de leuningen op de Boulevard ter hoogte van Hotel Britannia. We nodigen u uit om het ontwerp van de boulevard te bekijken en eventuele feedback, opmerkingen of vragen met de gemeente Vlissingen te delen via de website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0