· 

Americana-avond met Abe Partridge en Dalton Mills in De Spot

Op woensdag 30 oktober verwelkomt De Spot twee unieke stemmen binnen de hedendaagse Americana-scene: Abe Partridge en Dalton Mills. De deuren openen om 20:00 uur en tickets kosten 12 euro.

Abe Partridge - Credit Cathy Partridge

Abe Partridge neemt het publiek mee op een reis door de diepere lagen van het Amerikaanse zuiden. Zijn muziek, een mix van folk, blues en country, is doordrenkt van rauwe verhalen over het leven, liefde, en verlies. Met zijn karakteristieke stem en meeslepende gitaarspel weet Partridge iedere luisteraar recht in het hart te raken.

Dalton Mills, de getalenteerde singer-songwriter met een unieke sound die klassieke country vermengt met moderne invloeden, opent de avond. Met zijn warme stem en poëtische teksten brengt hij een frisse draai aan het traditionele country-genre. Mills' muziek resoneert met zowel nieuwe als oude generaties countryliefhebbers.

Voor iedereen die houdt van Americana, folk, of simpelweg een avond vol pure muzikale storytelling. Deze show vindt plaats in semi-seated setting. Dit betekent dat je vrij kunt kiezen tussen een zitplaats of staanplaats. Zitplaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd, waardoor een zitplaats niet gegarandeerd is bij deze show.

Tickets zijn verkrijgbaar via despotmiddelburg.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0