Gastrobar de Timmerfabriek introduceert met trots een vernieuwde menukaart, die een mix biedt van vertrouwde klassiekers en spannende nieuwe gerechten.

© Nikki Ruyssenaars
Hotelmanager Teun de Zeeuw en Chef-kok Jimmy vertellen over deze culinaire vernieuwing en de speciale actie om zowel nieuwe als lokale gasten te verwelkomen.
Toegankelijke gerechten met behoud van kwaliteit
Met de nieuwe kaart kiest Gastrobar de Timmerfabriek voor gerechten die herkenbaar en toegankelijk zijn, maar nog steeds een hoog culinaire niveau behouden. Hotelmanager Teun de Zeeuw vertelt:
“We willen een breder publiek aanspreken. Daarom hebben we de gerechten nét wat toegankelijker gemaakt, zonder in te leveren op kwaliteit en smaak. Ook staan er meer vegetarische en vegan
gerechten op de kaart. En voor de kleintjes hebben we ook een aantal lekkere, gezonde gerechten samengesteld. Zo weten we zeker dat gasten hier met het hele gezelschap kunnen eten.”
Broodjes, gebak en verse friet
Met de ontwikkeling van de nieuwe kaart heeft het keukenteam geluisterd naar de wensen van de gasten. Voor de lunch worden bijvoorbeeld rijk belegde sandwiches en een stevige ‘Timmer Lunch’ (een
12-uurtje in de stijl van de Timmerfabriek) geserveerd. Ook staat er huisgemaakte appeltaart en brownie op het menu. Een andere nieuwkomer is verse friet, iets waar veel gasten om vroegen.
Chef-kok Jimmy vertelt: “We hadden dit eerst niet op de kaart, maar merkten dat gasten dit wel graag hadden gewild. Daarom staat er nu verse friet op het menu, gemaakt van aardappelen van de
lokale boer.”
Iedereen welkom
Teun de Zeeuw merkt op dat mensen nog altijd een kleine drempel over moeten om naar een hotelrestaurant te gaan, maar wil graag duidelijk maken dat dat niet nodig is: “We vinden het natuurlijk
fijn om onze hotelgasten in het restaurant te verwelkomen, maar ons restaurant en de bar zijn open voor iedereen. Je hoeft echt niet in het hotel te overnachten om te genieten van een diner in
het restaurant of een vrijdagmiddagborrel aan de bar. We vinden het juist ontzettend leuk om ook gasten uit de omgeving te verwelkomen. Dat maakt de sfeer levendig en gezellig.

© Nikki Ruyssenaars
Actie in de maand april
Om het vernieuwde menu te introduceren en iedereen kennis te laten maken met de vernieuwde Gastrobar, biedt het restaurant een speciale actie aan: huisgemaakte appeltaart of brownie met koffie of
thee voor slechts €5,00, zolang de voorraad strekt. Het team achter de Timmerfabriek wil op deze manier laten zien dat Gastrobar de Timmerfabriek niet alleen te bezoeken is voor hotelgasten, maar
dat iedereen welkom is. “Nu het zonnetje weer vaker schijnt, is ons terras de ideale plek om te genieten van een kop koffie met een lekker stuk gebak. We hopen op deze manier nog meer mensen uit
de regio kennis te laten maken met onze Gastrobar.” aldus Teun de Zeeuw.
Reactie schrijven